Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز،  محمدباقر لنکرانی؛ رئیس شورای سیاستگزاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی یادداشتی نوشت: در خبرها دیدیم و شنیدیم که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی پس از گذشت چندین هفته از نوبت دریافت واکسن برای هم‌سن‌و‌سالان خودشان، یعنی 80ساله‌ها، واکسن ایرانی را دریافت کردند.

دریافت واکسن از سوی ایشان، در حالی‌ که برخی با ایجاد کمپین‌های انحرافی تلاش کردند ایشان را از دریافت واکسن منصرف کنند، بسیار درس‌آموز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تاریخ معاصر، عوام‌فریبی با پوشش دینی، یکی از موانع کنترل بیماری‌ها نه‌ تنها در کشورهای اسلامی بلکه در سراسر جهان بوده است.

کسانی که به بهانه دفاع از طب سنتی یا به قول خودشان طب اسلامی، به تخطئه دستاوردهای بشری می‌پردازند و خود و دیگران را در معرض مخاطرات قرار می‌دهند، در مرگ‌ومیر آنهایی که می‌توانستند با دریافت اقدامات پیشگیرانه و درمان‌های درست از مرگ رهایی یابند و به دلیل تبلیغات غلط اینها خود را محروم کردند، شریک هستند.

کم نداشتیم کسانی که در مسیر صحیح درمان بودند و با وعده‌های واهی برخی افراد دکان‌دار، درمان خود را قطع کرده و به فاصله کوتاهی جان باختند.

این روند تلخ در جریان جهان‌گیری کرونا در حال تکرار بوده و هست و این اقدام رهبر فرزانه انقلاب، دست ردی بر ادعای همه کسانی بود که دین و علم را در برابر هم قرار می‌دهند.

از سوی دیگر، اطمینان به دستاورد جوانان ایرانی نیز دست رد دیگری بود بر کسانی که آنها هم با تخطئه خودباوری ملی، در هر کاری اتکا به دیگران را توصیه می‌کنند.

در کنار این نکات درس‌آموز، متأسفانه یک اتفاق تلخ هم رخ داد. در گزارشی که در این جلسه در محضر رهبر عزیزمان ارائه شد، باز سخنان ساده‌انگارانه‌ای درباره موفقیت در کنترل موج چهارم کرونا و مدل ایرانی بیان شد.

گوینده آن سخنان بیش از همه به آمار بیماران دسترسی دارند. متأسفانه هنوز موج چهارم نرفته، ما درگیر موج پنجم کرونا شده‌ایم. تعداد مرگ‌ومیر از اعداد سه‌ رقمی کمتر نشده و تعداد بیماران قطعی نیز کماکان پنج‌رقمی است.

این در حالی است که این آمار برابر دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی برای گزارش بیماری، فقط تعداد قطعی بیماران با تست مثبت را نشان می‌دهد و اغلب برآوردها رقم واقعی را حداقل دو برابر این مقدار می‌داند.

تعداد شهرهایی که با همین تقسیم‌بندی پراشکال قرمز هستند، رو به فزونی گذاشته و تهران هم در آستانه اعلام قرمزی است.
همه کارکنان نظام سلامت در سراسر ایران اسلامی برای مقابله با این بیماری و درمان مبتلایان، از جان مایه گذاشته و آنچه را در توان داشتند، به میدان آورده‌اند، اما ما با بحران سیاست‌گذاری و مدیریت در این عرصه روبه‌رو هستیم.

ما با خوش‌خیالی و کم‌عملی نمی‌توانیم این بیماری را کنترل کنیم. متأسفانه دسترسی به واکسن با وجود تأمین مالی با مشکلاتی روبه‌رو شده و واکسن‌های ایرانی نیز به‌ زودی امکان پوشش فراگیر را ندارند.

حتی در صورت واکسیناسیون همگانی نیز خطر واریان‌های ویروس جدی است. آمریکا و انگلیس دو کشوری که پوشش واکسن بسیار فراتر از ما را دارند، در روزهای اخیر در برخی از نقاط خود افزایش‌های تلخی را در مرگ‌ومیر مشاهده کرده‌اند.

کشورهای فقیری مانند ویتنام با جمعیت نزدیک به صد میلیون و تراکم بیش از ما، در تمام این مدت جهان‌گیری کمتر از صد مرگ داشته‌اند.

اتکاء به نظام بهداشتی، واکنش سریع و بیماریابی فعال و اقدام به‌موقع در ایزوله‌کردن و نگاه فرابخشی به موضوع کرونا، حلقه‌های مفقود ما هستند.

ما از مردم گلایه می‌کنیم که چرا رفتارهای پیشگیرانه خود را کم کرده‌اند، اما چه کسی از مسئولان برای کم‌عملی و اقدامات دیرهنگام گلایه کند؟

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی طب سنتی بیماری رهبر معظم انقلاب خودباوری ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • رهبر معظم انقلاب: جوانان باید منطق شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر رژیم صهیونیستی» را بدانند
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • رهبر انقلاب: جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر رژیم صهیونیستی را بدانند | ویدئو
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان