Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف، کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در گفتگو با برنامه «بحث روز» رادیو ایران در خصوص دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل قرارگاه عملیاتی برای مبارزه با کرونا گفت: مقام معظم رهبری دستور به ایجاد ساختاری به نام قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا متشکل از دستگاه های مختلف اجرایی دادند تا مصوبات ستاد اجرا شده و بر اجرای این مصوبات نظارت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته با انتصاب فرمانده قرارگاه و سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا از سوی رییس جمهور وظایف همه دستگاه های مربوطه به صورت روشن مشخص شد و از این به بعد با این تقسیم کار ارزیابی نحوه عملکرد آنها نیز راحت تر است.

وی با اشاره به راهبردهای مهمی که رهبر انقلاب برای مقابله موفق تر وزارت بهداشت با کرونا  تعیین کردند عنوان کرد: مقام معظم رهبری در ماه های سخت اخیر در سخنرانی ها و پیام های خود همواره از وزارت بهداشت حمایت کرده اند که این امر باعث دلگرمی ما است. ایشان هفت راهبرد اصلی که وزارت بهداشت باید برای مقابله با بیماری کووید 19 در نظر داشته باشد را تبیین کردند که عبارتند از: آموزش همگانی و اصلاع رسانی عمومی، تشخیص زودرس با استفاده از تست های بیشتر، شناسایی موارد مشکوک و موارد تماس با افراد آلوده و رهگیری و قرنطینه سازی آنها،درمان مناسب، توسعه زیرساخت های نظام سلامت، تدوین شیوه نامه های بهداشتی و تعیین عالمانه مصادیق محدودیت ها.

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت افزود: موضوع آموزش همگانی همچنان در دستور کار وزارتخانه است اما همه مشکلات با آموزش حل نخواهد شد و برای مبارزه جدی با شیوع ویروس کرونا نیازمند اجرایی شدن و اعمال محدودیت ها هستیم. هدف از تشکیل قرارگاه مبارزه با کرونا نیز همین است و امیدواریم این قرارگاه اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد.

وی درباره پیش بینی های وزارت بهداشت از میزان مرگ و میر کرونا در آبان امسال گفت: پیش بینی های قبلی ما از میزان مرگ و میر کرونا برای آبان ماه بسیار بیشتر از آمار کنونی بود. متخصصان و کارشناسان برای روز اول آبان بالغ بر 1000 نفر فوت شده و در خوشبینانه ترین حالت 670 فوتی بر اثر کرونا را پیش بینی کرده بودند.

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت با مقایسه  آمار مرگ و میر کرونا در ایران و سایر کشورها اظهار داشت: من با توجه به اطلاعاتی که از روند اعلام موارد مرگ و میر در کشورهای اروپایی به ویژه آلمان و حتی برخی کشورهای همسایه دارم اگر ما هم بخواهیم  آمار مرگ و میر را مانند آنها همسان سازی کنیم و موارد بالای 70 سال و همین طور موارد ناشی از بیماری زمینه ای را از فهرست هایمان حذف کنیم قطعا آمار کشور ما در این زمینه به کمتر از یک پنجم آمار فعلی می رسد.

جهانپور در پایان گفت: ما قصد نداریم در اعلام آمار مرگ و میر کرونا با اعداد بازی کنیم تا با این کار افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهیم. برخی کشورها برای تلطیف مشکلات اقتصادی خود متغیرها را به شکل دیگری تعریف می کنند ولی ما به هیچ عنوان چنین کاری را انجام نمی دهیم.

پس از فرمایشات رهبری یک بسیج کلی شکل گرفته است

سردار حسن عراقی زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح و دبیر قرارگاه پیشگیری و کنترل ویروس کرونا که مهمان دیگر این برنامه بود در خصوص اقدامات نیروهای مسلح برای مبارزه با کرونا گفت: بیش از 50 بیمارستان نیروهای مسلح از همان ابتدای اسفند سال گذشته تا امروز به طور کامل در اختیار پذیرش بیماران کرونایی هستند. طبق آمار 1437 بیمار کرونایی روی تخت های بیمارستان های نیروهای مسلح اعم از ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی و وزارت دفاع بستری هستند.

وی ادامه داد: ما در ستاد کل نیروهای مسلح از همان روزهای ابتدایی اسفند سال قبل قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا(ع) را تشکیل دادیم، مسئول این قرارگاه سرلشگر باقری ریاست محترم ستاد کل هستند و همه فرماندهان ارشد نیروهای مسلح نیز در این قرارگاه حضور دارند.

سردار عراقی زاده در پایان گفت: پس از فرمایشات رهبری در مورد لزوم مقابله جدی تر با شیوع کرونا یک بسیج کلی صورت گرفت و همه بیمارستان های نیروهای مسلح با تمام ظرفیت در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفتند. تعداد این بیماران امروز با رشدی 50 درصدی از 900 بیمار به 1450 بیمار رسیده است.

مردم باید صدای واحدی از رسانه ها و دستگاه های اجرایی بشنوند

 صدیقه اعتماد سعید مدیر شبکه رادیویی سلامت که مهمان دیگر برنامه بحث روز بود با اشاره به اهمیت بیانات رهبری در جلسه با اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: جلسه حضوری  مقام معظم رهبری با اعضای ستاد مقابله با کرونا  نشان از اهمیت فوق العاده کار این ستاد دارد. از نگاه رهبری سلامت مردم به ویژه در شرایط فعلی بسیار مهم است و جایگاه والایی دارد.

وی ادامه داد: یکی از محورهای کلیدی بیانات رهبر انقلاب در جلسه اخیر این بود که برای مقابله با کرونا باید پیام واحدی از سوی همه دستگاه ها منتشر شود تا مردم دچار سردرگمی نشوند. نکته دیگر صحبت های ایشان لزوم تشکیل یک قرارگاه عملیاتی برای مبارزه با کرونا بود تا تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا به دقت اجرایی شوند. مردم ایران در نوروز امسال و روز سیزده بدر ثابت کردند که اگر پیام واحدی از سوی رسانه ها و دستگاه ها بشنوند و اقدامات اجرایی لازم انجام شود می توان از شیوع کرونا جلوگیری کرد.

مدیر رادیو سلامت درباره عملکرد رسانه ها در اطلاع رسانی در زمینه پیشگیری از ابتلای مردم به کرونا اظهار داشت: رسانه ها از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا در ایران سعی کردند با اطلاع رسانی دقیق روزانه و لحظه ای روش های پیشگیری از ابتلا به این بیماری را برای مردم تبیین کنند و در این کار بسیار موفق عمل کردند به طوری که تغییر در سبک زندگی برای آحاد مردم اتفاق افتاد. البته برخی از افراد که نام خود را کارشناس می گذارند با اظهارات نسنجیده خود در رابطه با روش های درمان کرونا مردم را دچار سردرگمی کردند. 

اعتماد سعید در پایان گفت: برخی از مسئولان وزارت بهداشت در حوزه اطلاع رسانی نیاز به هماهنگی بیشتری دارند. گاهی معاون وزیر بهداشت آماری را اعلام می کند و رییس مرکز روابط عمومی این وزارتخانه حرف او را قبول ندارد. باید از درون وزارت بهداشت پیام واحدی بیرون بیاید.

منبع: الف

کلیدواژه: مرکز روابط عمومی مقابله با کرونا مبارزه با کرونا مرگ و میر کرونا آمار مرگ و میر وزارت بهداشت نیروهای مسلح رهبر انقلاب برای مبارزه دستگاه ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

کد خبر 6092400 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»